Øvrigetjenester - Proteket

Lukk søk

Øvrige
tjenester

Presisjon fra Proteket betyr effektive og lønnsomme besøk i stolen hos deg

Vi kjenner bransjen, og vi er en del av bransjen – det er kanskje vårt sterkeste kort. Din arbeidsdag som tannlege er avhengig av presisjon, både når det gjelder pasientbehandling og tidsbruk. En tom stol er ikke en lønnsom stol for noen. Derfor har vi gitt oss selv nulltoleranse for feil. Din tid er verdifull og den skal brukes effektivt. Den skal ikke brukes til å rette opp feil som andre har gjort. Det er stor forskjell på å sementere en tann på 10 minutter og 60 minutter. Det kan være forskjellen på lønnsomhet og tap.

Ta kontakt med vår salgssjef Jane Bekkeli Karlsson om du mer informasjon om oss og våre produksjoner.

Ønsker du å opprette din egen profil i Proteket Online, trykk her….

Rådgiving er inkludert

Fagkunnskapen og ekspertisen til Protekets tannteknikere er i toppklasse. Tilgangen på denne ekspertisen står du fritt til å benytte deg av som kunde hos oss. Vi vet at du som tannlege i noen tilfeller har behov for å diskutere kasus, eller rådføre deg om terapiplanlegging. Denne kunnskapen har våre tannteknikere og vi deler den med deg som kunde i Proteket, det er inkludert i prisen på våre produkter.

3shape Trios Ready Lab-sertifisert

Proteket AS er Norges første “3shape Trios Ready Lab”. En sertifisering som kvalitetssikrer opplæring og produksjon av digital tannteknikk.

Vi samarbeider med Straumann og tilbyr rabattert leasing av 3Shape’s intraorale skannere, for mer opplysning rundt skanneren se CAD/CAM.