Proteket Finnmark er Norges nordligste tanntekniske laboratorium med avdeling i Alta og Hammerfest. Vårt motto er: Smil med nordnorske tenner!

1 / 0

Vår kompetanse er din kompetanse

Vi tar ansvar for kundens beste. Utvikling av faglig kompetanse driver oss og pasientbehandlingen fremover. Proteket jobber aktivt med leverandører, tannlegespesialister og universitetsmiljø for å kvalitetssikre og utvikle vår tanntekniske levering

Budtjeneste i Finnmark

Proteket Finnmark forstår avstandene vi må forholde oss til her i området. Vi har derfor egen budbil og samarbeid med andre fraktselskap i Finnmark. Det sikrer trygg leveranse til og fra klinikken.

Intraoral skanner fra Proteket Finnmark

Våre partnere er dine partnere. Proteket  har samarbeidsavtaler med 3shape og Align Technology om levering av Trios og iTero skannere. Ved å leie skanner gjennom Proteket Oslo får du bedre pris, oppfølging og support. Ta kontakt for mer om fordelene.

Kurs hos oss eller hos deg

Tannteknikerne i Proteket Finnmark brenner for faget og føler oss aldri utlært. Vi ønsker å ta ansvar for kundenes beste, og vil derfor dele av vår kompetanse gjennom forskjellige kurs. Hos oss, eller vi kan også komme til klinikken din. Spør oss om mulighetene.

Kurs og arrangementer

Noen av landets fremste tannteknikere jobber hos Proteket, og nettopp derfor har forskning og utvikling høy prioritet. Slik har vi også kunnet etablere vårt eget akademi for kunnskapsdeling, Proteket Academy. Her kan du som kunde velge mellom en rekke ulike kurs og konferanser, med aktuelle tema gjennom hele året.

Medarbeidere

Geir Magne Haugen

Avdelingsleder/tanntekniker

geirmagne@proteket.no918 60 613

Criscille Seda Chavez

Tannteknikerassistent

criscille@proteket.no463 51 438

Inna Krasikova

Tannteknikerassistent

inna@proteket.no938 58 273