Du finner Proteket Stord like utenfor sentrum av byen. Laboratoriet ble etablert i 1989, og har fra starten utviklet alt av tanntekniske løsninger.
Her produseres alt fra proteser, kroner, implantater, avtagbar protetikk og bittskinner.
Laboratoriet har mottak for pasienter hvor tanntekniker og tannlege kan diskutere og prøve ut et best mulig resultat i samråd med pasientene.

1 / 0

Vår kompetanse er din kompetanse

Vi tar ansvar for kundens beste. Utvikling av faglig kompetanse driver oss og pasientbehandlingen fremover. Proteket jobber aktivt med leverandører, tannlegespesialister og universitetsmiljø for å kvalitetssikre og utvikle vår tanntekniske levering

Vi er til stede der du er

Proteket Stord sørger for at fagkompetansen ivaretas her i vårt område. Som en del av Proteket har vil tilgang på ressurser som gjør at vi kan tilby alt innen tannteknikk her på Stord. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Fargeuttaket kan du sende til oss.

Intraoral skanner fra Proteket Stord

Våre partnere er dine partnere. Proteket  har samarbeidsavtaler med 3shape og Align Technology om levering av Trios og iTero skannere. Ved å leie skanner gjennom Proteket Oslo får du bedre pris, oppfølging og support. Ta kontakt for mer om fordelene.

Kurs hos oss eller hos deg

Vi i Proteket Stord brenner for faget og føler oss aldri utlært. Vi ønsker å ta ansvar for kundenes beste, og vil derfor dele av vår kompetanse gjennom forskjellige kurs. . Dette kan avholdes hos oss, eller på din klinikk. Spør oss om mulighetene.

Kurs og arrangementer

Noen av landets fremste tannteknikere jobber hos Proteket, og nettopp derfor har forskning og utvikling høy prioritet. Slik har vi også kunnet etablere vårt eget akademi for kunnskapsdeling, Proteket Academy. Her kan du som kunde velge mellom en rekke ulike kurs og konferanser, med aktuelle tema gjennom hele året.

Medarbeidere

Vivi Christine Danmo

Tanntekniker/avdelingsleder

vivi@proteket.no411 21 794

Knut Birger Paulsen

Ansvarlig drift

knut@proteket.no992 72 953