Kurs: Husk digitalt kurs i Elektrokirurgi og skanning 17. januar 2023

Du finner Proteket Stord like utenfor sentrum av byen. Laboratoriet ble etablert i 2014 og siden starten utviklet alt av tanntekniske løsninger, fra proteser og kroner, til implantater, avtagbar protetikk og bittskinner. Laboratoriet har mottak for pasienter hvor tanntekniker og tannlege kan diskutere og prøve ut et best mulig resultat i samråd med pasientene.

1 / 0

Vår kompetanse er din kompetanse

Vi tar ansvar for kundens beste. Utvikling av faglig kompetanse driver oss og pasientbehandlingen fremover. Proteket jobber aktivt med leverandører, tannlegespesialister og universitetsmiljø for å kvalitetssikre og utvikle vår tanntekniske levering

Vi er til stede der du er

Proteket Stord sørger for at fagkompetansen ivaretas her i vårt område. Som en del av Proteket har vil tilgang på ressurser som gjør at vi kan tilby alt innen tannteknikk her på Stord. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg. Fargeuttaket kan du sende til oss.

Intraoral skanner fra Proteket Stord

Våre partnere er dine partnere. Proteket  har samarbeidsavtaler med 3shape og Align Technology om levering av Trios og iTero skannere. Ved å leie skanner gjennom Proteket Oslo får du bedre pris, oppfølging og support. Ta kontakt for mer om fordelene.

Kurs hos oss eller hos deg

Vi i Proteket Stord brenner for faget og føler oss aldri utlært. Vi ønsker å ta ansvar for kundenes beste, og vil derfor dele av vår kompetanse gjennom forskjellige kurs. . Dette kan avholdes hos oss, eller på din klinikk. Spør oss om mulighetene.

Medarbeidere

Vivi Christine Danmo

Tanntekniker/avdelingsleder

vivi@proteket.no411 21 794

Knut Birger Paulsen

Ansvarlig drift

knut@proteket.no992 72 953