Kurs: Husk digitalt kurs i Elektrokirurgi og skanning 17. januar 2023

Proteket Sandnes ble en del av Proteket-gruppen i 2022 og er blant landets fremste og mest innovative tanntekniske laboratorier. Vi er et digitalisert fullservice laboratorium med høyt håndverksmessig kvalitet som utfører kompliserte og krevende behandlinger både innen estetikk, funksjon og avansert implantologi.
Våre samarbeidspartnere søker et sterkt samarbeid med stor grad av forutsigbarhet, kvalitet og stadig utvikling.

1 / 0

Vår kompetanse er din kompetanse

Vi tar ansvar for kundens beste. Utvikling av faglig kompetanse driver oss og pasientbehandlingen fremover. Proteket jobber aktivt med leverandører, tannlegespesialister og universitetsmiljø for å kvalitetssikre og utvikle vår tanntekniske levering

Intraoral skanner fra Proteket Sandnes

Våre partnere er dine partnere. Proteket  har samarbeidsavtaler med 3shape og Align Technology om levering av Trios og iTero skannere. Ved å leie skanner gjennom Proteket Oslo får du bedre pris, oppfølging og support. Ta kontakt for mer om fordelene.

Kurssenter

Vårt laboratorium  foreleser på større kongresser, diverse webinarer, kurser i digital dentistry og foreleser i kliniske kurs i estetikk og funksjon i store deler av verden.

Vi imøtekommer våre samarbeidspartnere og tanntekniske kolleger med intern oppfølging på de enkeltes klinikker, videreutdannelse og kursing på vårt eget kurssenter.

Medarbeidere

Ole Petter Våge

Tanntekniker/avdelingsleder

olepetter@proteket.no98 22 76 03

Øygunn Molaug

Tanntekniker

oygunn@proteket.no922 17 424

Marcin Kopec

Tanntekniker

marcin@proteket.no952 85 594

Genette Klyve Våge

Kontormedarbeider

genette@proteket.no922 31 555