Kompetanse

Proteket er Norges største tanntekniske fagmiljø med mer enn 60 autoriserte tannteknikere fordelt på åtte laboratorier. Vår jobb er å samarbeide og avlaste deg som tannlege slik at du blir best mulig i din jobb. Derfor sier vi at våre ressurser er dine ressurser.

Vår kompetanse er din kompetanse

Vi tar ansvar for vårt samarbeid. Utvikling av faglig kompetanse driver oss og pasientbehandlingen fremover. Proteket jobber aktivt med leverandører, tannlegespesialister og universitetsmiljø for å kvalitetssikre og utvikle vår tanntekniske levering. Vi samler kompetanse for å møte vår visjon om å gjøre Norge til verdens tryggeste land å gjennomføre tanntekniske løsninger i.

Proteket Academy

Proteket Academy ledes av tanntekniker Ole Petter Våge  og Patrycja Gjørven som skreddersyr interne og eksterne kurs i samarbeid med våre leverandører. Ønsker du å bidra, ta kontakt.

Vi er langt fremme på digitale metoder. Det kommer deg tilgode

Både produksjon av tannerstatninger og kliniske behandlinger utvikles med digitale metoder. Proteket har en betydelig maskinpark med skannere, fresemaskiner, 3D-printere og software. Dette bidrar til bedre produkter og mer fornøyde pasienter. Det betyr også at du som tannlege kan nyte godt av digitaliseringen i bransjen.

Nøkkeltall

Antall produserte ordre 2023: 54 434
Antall samarbeidende tannleger 2023: 2285