Hos Proteket Bodø utvikles bl.a. tannerstatninger, kroner, broer, implantater, avtagbar protetikk og bittskinner. Vi samarbeider tett med våre kunder, vårt mål er alltid at pasientene skal være fornøyde. Med 46 års erfaring og de ressursene som ligger i Proteketgruppen møter vi pasientenes og tannlegenes behov.

1 / 0

Vår kompetanse er din kompetanse

Vi tar ansvar for kundens beste. Utvikling av faglig kompetanse driver oss og pasientbehandlingen fremover. Proteket jobber aktivt med leverandører, tannlegespesialister og universitetsmiljø for å kvalitetssikre og utvikle vår tanntekniske levering

Vi kjenner nordlendingen

Vår bransje er i rask utvikling. Proteket Bodø følger med på nye materialer og produksjonsmetoder. Samtidig kjenner vi også vårt lokale nærområdet.

Intraoral skanner fra Proteket Bodø

Våre partnere er dine partnere. Proteket  har samarbeidsavtaler med 3shape og Align Technology om levering av Trios og iTero skannere. Ved å leie skanner gjennom Proteket Oslo får du bedre pris, oppfølging og support. Ta kontakt for mer om fordelene.

Kurs hos oss eller hos deg

Tannteknikerne i Proteket Bodø brenner for faget og føler oss aldri utlært. Vi ønsker å ta ansvar for kundenes beste, og vil derfor dele av vår kompetanse gjennom forskjellige kurs. Hos oss, eller vi kan også komme til klinikken din. Spør oss om mulighetene.

Kurs og arrangementer

Noen av landets fremste tannteknikere jobber hos Proteket, og nettopp derfor har forskning og utvikling høy prioritet. Slik har vi også kunnet etablere vårt eget akademi for kunnskapsdeling, Proteket Academy. Her kan du som kunde velge mellom en rekke ulike kurs og konferanser, med aktuelle tema gjennom hele året.

Medarbeidere

Pål Onar Nøstdahl

Tanntekniker/avdelingsleder

onar@proteket.no950 53 531

Mona Vikan Hansen

Tanntekniker

mona@proteket.no75 50 61 50

Astrit Bøcker

Tannteknikerassistent

astrit@proteket.no75 50 61 50

Robert Balogh

Tannteknikerassistent

robert@proteket.no75 50 61 50

Stefaniu Iulian Cristinel

CAD/CAM-operatør

iulian@proteket.no75 50 61 50