Lukk søk

Miljøfyrtårn

Proteket AS ble sertifisert Miljøfyrtårn i 2011, og resertifisert i 2015. «Stiftelsen Miljøfyrtårn tilbyr miljøsertifisering som hjelper private og offentlige virksomheter til å drive lønnsomt og miljøvennlig.» Ved å være sertifisert gjennom Miljøfyrtårn løftes fokuset på å drive en miljøbevisst virksomhet gjennom en rekke ulike krav som må tilfredsstilles.

Miljøfyrtårn-sertifisert

Kravene omhandler:

  • HMS-arbeid
  • Innkjøp
  • Energiforbruk
  • Avfallshåndtering

For oss i Proteket innebærer dette at vi har mer fokus på arbeidsmiljøet vårt, og at arbeidsplassen skal være den beste den kan være. Vi bidrar med å jobbe for et grønnere samfunn, og ta bedre vare på miljøet vårt. De ulike analysene vi gjør av bedriften i forkant av en sertifisering får blikket opp for hvordan man kan redusere driftskostnader med enkle tiltak. Det settes også strengere krav til våre leverandører.

Et av våre viktigste tiltak ut mot kunden er vårt online bestillingssystem; Proteket Online. Der kan man unngå å bruke papirbaserte ordreblokker, samt utskrift av dokumenter som du skal lagre digitalt uansett. Kopi av samsvarserklæring, nota og ordreseddel finner du i Proteket Online. Vil du være med å bidra til å spare miljøet, anbefaler vi at du bestiller på proteketonline.no.

Vi ønsker også å sende nyhetsbrev og kursinvitasjoner per e-post. Ved å sende oss din mailadresse, er du med på å spare miljøet!