Kurs & kompetanse - Proteket

Lukk søk

Kurs & kompetanse

Forskning og utvikling er og har alltid vært en viktig del av Protekets strategi. Vi deltar aktivt i utvikling av nye metoder og materialer.

Noen av landets fremste tannteknikere jobber hos Proteket, og nettopp derfor har forskning og utvikling høy prioritet. Slik har vi også kunnet etablere vårt eget akademi for kunnskapsdeling, Proteket Academy. Her kan du som kunde velge mellom en rekke ulike kurs og konferanser, med aktuelle tema gjennom hele året. Vi benytter oss av kompetanse internt og eksternt, ved valg av forelesere til kursene. Vi ønsker å tilby deg som kunde høyaktuelle temaer gjennom hele året. Vi benytter derfor forelesere fra våre samarbeidende leverandører, og tannleger med ulike spesialiseringer foruten våre egne tannteknikere. Vi er opptatt av å tilby bredde og kompetanse i alt vi gjør. Vi arrangerer derfor kurs av mer generell karakter godkjent i NTF`s etterutdanning, samtidig som vi tar for oss hva som skjer i markedet for øvrig.

Kursene holdes både i våre egne moderne kurslokaler på Ullevaal Stadion, og lokalt i ulike landsdeler. Vi tilbyr også kurs på din klinikk.

Valget er ditt!

proteket mai 15