Opphenting - Proteket

Lukk søk

Opphenting

I samarbeid med Bring tilbyr vi nå sporbar sending fra din klinikk til oss. Du kan selv velge om du vil printe ut en etikett som du fester til pakken og leverer på ditt postkontor, eller om du også vil ha en budsjåfør til din klinikk for å hente pakken.

Kostnaden for tjenesten er tilsvarende Brings veiledende priser fra ditt postnummer til vårt. Kostnaden fordeles utover de ordrene du sender i en forsendelse. Desto flere ordre du samler per forsendelse desto billigere kostnad per ordre.

Bring Bedriftspakke er en tjeneste som er sporbar og transporttiden er 1-3 dager fra deg til oss og pakken leveres oss innen 16:00 på mottaksdagen.
Bring Ekspress over natt er en sporbar tjeneste og transporttiden er 1 dag fra deg til oss og pakken leveres oss innen klokken 09:00 på mottaksdagen.

Når du er ferdig med dine ordre og du er klar til å sende en pakke til oss, kan du gjennomføre transportbestillingen under fanen «Opphenting» i hovedmenyen. Her er dine nye ordre ferdig avhuket, mens ordre ute til prøve hos deg må du huske å huke av selv. Deretter velger du aktuell transporttype i den grønne menyen på høyre side, før du tilslutt trykker «Bestill». Et bekreftelsebilde dukker opp, før du får transportetiketten i PDF. Denne skriver du ut og fester til ditt kolli.

GrafiskeElementer_04_ordreopphentingz