Lukk søk

Menneskene

Astrid Teigen
Autorisert tanntekniker

Astrid har lang og allsidig erfaring som autorisert tanntekniker. I Proteket arbeider hun med porselen, kunderådgivning og pasientbehandling. Ansatt i Proteket siden januar 2014.

Barbara Nilsson
Autorisert tanntekniker

Barbara er autorisert tanntekniker og ble ansatt i Proteket i september 2015. Hun har tidligere jobbet i team med tannleger i klinikk og har således lang erfaring med pasientbehandling og estetikk.

Britt Janne Bergsrønning
Kundeveileder

Britt Janne har bakgrunn fra helse, miljø og sosialfag på Elverum Folkehøyskole. Miljøterapeut i 13 år og tidligere leder ved Stovner Frivillighetssentral. Jobbet som kundeveileder i Proteket siden 2008.

Claudio Ferretti
Autorisert tanntekniker

Claudio er autorisert tanntekniker og ble medarbeider i Proteket i august 2015. Han har tidligere jobbet hos Thor Myrvold AS. Hans oppgaver er innen modellfremstilling, modellering og tannoppstilling.

Diana Kosciuszkiewicz
Autorisert tanntekniker

Diana har bred erfaring som tanntekniker. I Proteket jobber hun med kvalitetskontroll og porselensarbeide, både innen fast- og implantatretinert protetikk. Ansatt i Proteket siden 2017.

Telefon: 21 06 31 31
Epost: diana@proteket.no
Elwira Olsen
Autorisert Tanntekniker

Elwira har lang erfaring innen avtagbar protetikk. I Proteket jobber hun med avtagbar protetikk og forarbeide for implantatretinert protetikk. Ansatt i Proteket siden januar 2014.

Gosia Wrona
Autorisert tanntekniker

Gosia har studert tannteknikk og ble medarbeider i Proteket i april 2015. Gosia er erfaren innen avtagbar protetikk og jobber med protesefremstilling, samt med forarbeide til implantatretinert protetikk.

Telefon: 40 44 50 87
Epost: gosia@proteket.no
Ingunn Marie Skåre
Kundeveileder

Jobbet i dentalbransjen siden 1982. Mer enn 30 års fartstid innen tannteknikerfaget. Erfaring fra alt innen avtagbar protetikk og kombinasjonsarbeider. Ansatt i Proteket siden 2008.

Kari Bjerke
Autorisert tanntekniker

Kari startet i faget i 1984. Hun var ansatt hos Dental Studio fra 1988-2013. Hun har lang erfaring innen avtagbar- og implantatretinert protetikk. Ansatt i Proteket siden mars 2013.

Telefon: 90 74 16 93
Epost: kari@proteket.no
Liv Berre
Autorisert tanntekniker

Liv er autorisert tanntekniker og ble ansatt i Proteket i august 2015. Hun har tidligere jobbet hos Thor Myrvold AS. Liv er en flittig og dyktig porselenstanntekniker. Hun er kurset hos Zirkonzahn.

Telefon: 40 44 50 75
Epost: liv@proteket.no
Marit Hegdal Grøtnes
Autorisert tanntekniker

To år som utøvende tanntekniker etter avlagt svenneprøve. Jobbet deretter 13 år som klinikkassistent hos diverse tannleger og periodontist. Ansatt i Proteket siden 2010.

Telefon: 40 44 50 72
Epost: marit@proteket.no
Monika Mamiak
Autorisert tanntekniker

Monika er utdannet på den Medisinske Høgskole i Polen. Hun har jobbet med produksjon av tannerstatninger siden 2003 og jobber i Proteket med avtagbar- og implantatretinert protetikk. Ansatt i Proteket siden 2011.

Morten Thorstensen
Autorisert tanntekniker

Erfaring som daglig leder fra Dental Studio i 10 år. Har sin hovedinteresse innen CAD/CAM produksjon og implantatretinerte arbeider, og er ansvarlig for vår digitale tannteknikk og intraoral skanning. Ansatt i Proteket siden mars 2013.

Patrycja G. (permisjon)
Markedskoordinator/Logistikkansvarlig

Bachelorgrad i Organisasjon og ledelse fra Lazarski University i Warszawa, Polen. Har påbegynt Executive Master of Management ved BI, Oslo. Hun jobber som logistikkansvarlig og markedskoordinator. Ansatt i Proteket siden 2009.

Telefon: 21 06 31 31
Epost: post@proteket.no
Rebekka Langli
Salgs- og markedssjef

Utdannet Diplomarkedsfører fra BI. Lang erfaring fra salgs- og markedsrelatert arbeid. Har de siste årene jobbet innen helsesektoren med katarakt og refraktiv kirurgi. Jobbet i Proteket siden august 2013.

Svein Thorstensen
Autorisert tanntekniker

Svein har lang erfaring som tanntekniker. Drev eget laboratorium ved navn Dental Studio i 30 år. Hans kompetanse er innen implantatretinert protetikk og keramer. Ansatt i Proteket siden februar 2013.

Telefon: 91 35 46 32
Epost: svein@proteket.no
Svetlana Mulyukova
Tanntekniker assistent

Svetlana har studert 3 år til tanntekniker og 2 innen økonomi. Til daglig jobber hun med digital tannteknikk i vår avdeling for Cad/Cam og implantatretinert protetikk. Svetlana har jobbet hos oss siden 2012.

Tanja Dimitrijevic
Logistikkmedarbeider

Tanja arbeider med logistikk og ordrehåndtering hos oss. Hennes hovedansvarsområde er å besørge at tannlegens ordre er levert til riktig tid. Tanja har jobbet hos oss siden 2015.

Telefon: 40 44 50 81
Epost: tanja@proteket.no
Thor Myrvold
Autorisert tanntekniker

Thor Myrvold er autorisert tanntekniker og ble ansatt i Proteket i august 2015, han er også medeier. Med sin lange erfaring og interesse for faget har han opparbeidet god kunnskap innen estetikk og attrisjonskasus.

Telefon: 90 85 11 14
Epost: thor@proteket.no
Toril Mørch Knutzen
Autorisert tanntekniker

Toril er autorisert tanntekniker og ble medarbeider i Proteket i august 2015. Hun har tidligere jobbet hos Thor Myrvold AS. Toril  er erfaren og dyktig innen CAD/CAM, både fast- og implantatretinert protetikk.

Telefon: 40 44 50 77
Epost: toril@proteket.no
Tove Jørstad
Autorisert tanntekniker

Tove er autorisert tanntekniker og ble ansatt i Proteket i august 2015. Hun har tidligere jobbet hos Thor Myrvold AS. Hennes erfaring er lang innen porselen og estetikk. Hun er kurset hos Zirkonzahn.

Telefon: 40 44 50 78
Epost: tove@proteket.no
Unn-Mari Gullien
Autorisert tanntekniker

Unn-Mari har sin yrkesbakgrunn fra ulike tanntekniske laboratorier. Hun er porselenstekniker med lang erfaring innen pasientbehandling og estetikk. Ansatt i Proteket siden august 2015.

Vibeke Hagen
Autorisert tanntekniker

Vibeke Hagen har sin bakgrunn fra ulike tanntekniske laboratorier. Drev eget laboratorium fra 1997-2012. Lang erfaring med fast protetikk med hovedvekt på keramer og MK krone/bro.

Victoria G. Epure
Tannteknikerassistent

Victoria er tannteknikerassistent med 4 års erfaring fra Vest Dental. Hun arbeider med modeller, artikulering og bistår tannteknikerne ved behov. Jobbet på Proteket siden mai 2013.

Øyvind Paulsen
Autorisert tanntekniker

Øyvind har lang erfaring som tanntekniker. Han er fagansvarlig for implantatretinert protetikk og har stor interesse for dette, spesielt innen CAD/CAM fremstillinger. Ansatt siden mai 2011.

Anders Myrvold
Daglig leder

Bachelorgrad i kommunikasjon og ledelse fra European University i Barcelona, samt Markedsøkonom fra BI. Har lang erfaring som leder med spesialkompetanse innen innovasjoner og konseptutvikling. Startet Proteket i 2003.