Lukk søk

Implantatkirurgi og protetikk – muligheter og begrensninger

Proteket inviterer i samarbeid med Kirurgiklinikken til et spennende kurs for deg som utfører implantatbehandling eller ønsker å komme i gang med implantatbehandling. Kurset er også relevant for deg som henviser.

Kurset er planlagt gjennomført i januar 2020.

 

Program

Kurset tar for seg protetikk kombinert med korte klinisk relaterte presentasjoner. Pasient blir behandlet/operert på Kirurgiklinikken, film av inngrepet vises på kurset.

Kurset gir deg praktiske tips og råd i forbindelse med kirurgiske prosedyrer, protetisk behandling og tanntekniske vurderinger med materialvalg.

Deltakerne får selvsagt mulighet til å stille direkte spørsmål om hvordan kasus kan løses.

 

Forelesere

Eva Gustumhaugen Flo/Kirurgiklinikken – Spesialist i Oral protetikk siden 2012 og arbeider som protetiker ved Kirurgiklinikken og ved Spesialavdelingen, DOT.

Frode Øye /Kirurgiklinikken – Har lang og omfattende erfaring innen det fulle spekter av oralmedisin, oral- og implantatkirurgiske prosedyrer. Daglig leder av Kirurgiklinikken AS

Hauk Øyri /Kirurgiklinikken – Er godkjent spesialist i oral kirurgi og oral medisin 50% av tiden jobber han også som doktorgradsstipendiat ved avdeling for oral kirurgi og oral medisin ved det odontologiske fakultet, Universitetet i Oslo.

Hanne S. Gran/Kirurgiklinikken- Spesialist i Oral protetikk siden 2019 og jobber som protetiker ved Kirurgiklinikken.

Svein Thorstensen /Proteket- Tanntekniker

 

Kurset er godkjent som 3 timer i NTF’s etterutdanningssystem.

Det vil bli enkel bevertning.

Meld deg på!

  • Du må oppgi medlemsnummer hvis du vil få godkjent våre kurs hos NTF

mnmForskning og kurs driver faget fremover

Eva Gustumhaugen Flo

Frode Øye

Hauk Øyri

Hanne S. Gran

Svein Thorstensen