Om Proteket - Proteket

Lukk søk

Om Proteket

Helt siden oppstarten i 2003 har vi i Proteket fokusert på å bygge og utvikle Norges første komplette tanntekniske miljø. Vi har ønsket å skape en fagsterk helhet for å kunne tilby norske tannleger høy kompetanse og kvalitet til riktig pris, uansett hvilket produkt eller løsning han eller hun trenger. En slik helhet har ikke tidligere vært tilgjengelig for norske tannleger.

Vi har lykkes med å rekruttere de tannteknikerne, den fagkunnskapen og få investert i den beste teknologien, som er tilgjengelig for å gi deg et komplett tilbud. Vi har nådd et viktig mål og har et nytt tilbud av høy kvalitet til norske tannleger.

Du kan nå velge mellom en rekke produkter og produksjonsmetoder hos oss, fra manuelle jobber til de avanserte digitale løsningene. Samtidig møter du fagkunnskap og ekspertise i toppklasse. Dette er fagpersoner du kan bruke som både veiledere og diskusjonspartnere i prosessen, alt etter hvilke behov du har. Og dette er noen av Norges ledende innenfor sine fagområder. For å gjøre kontakten så enkel og ikke minst tidsbesparende som mulig, vil du kunne velge å bare forholde deg til én kontaktperson hos oss. Din faste tanntekniker på alle oppdrag, store eller små. Når ordren er plassert hos oss, vil vi sammen finne den optimale produksjonen og leveringsmåten. Tid, penger, presisjon, kvalitet – til sammen er dette de viktigste delene av den helheten vi nå tilbyr.

Vårt laboratorium

Proteket har sitt laboratorium på Ullevaal Stadion. Her utføres alt av digital tannteknisk produksjon, samtidig er vi knyttet opp mot nisjeprodusenter i verden for øvrig. Vi finner alltid frem til den optimale produksjonen for hver pasient. En viktig del av vår jobb er riktig veiledning av tannlegen fra kasus- og terapiplanlegging til material- og løsningsvalg.

Som kunde av Proteket får du tilgang til gratis kurs, veiledning fra erfarne tannteknikere innen sitt spesialområde, online bestilling med rabatt, tilgang til pasientmottak for fargeuttakning og konsultasjon, nyhetsbrev, fagbladet Varige Løsninger – foruten tanntekniske produkter av høy kvalitet.

I Proteket snakker vi om Helhet. Og det er nettopp denne kombinasjonen av nettverkstannteknikk og egenprodusert digital tannteknikk som gir de uendelige mulighetene. Kort fortalt har vi i dag et nettverk av spesialiserte produsenter, som alle har styrker innen sine felt. Proteket med sine ansatte har til enhver tid oppdatert kunnskap om hvor i verden spesialistene sitter. Det er vår viktige oppgave å tilby våre kunder tilgang til kvalitetssikrede spesialprodusenter. Dette i kombinasjon med vårt eget profesjonelle laboratorium, gir deg en fagsterk samarbeidspartner i Proteket – med et komplett tilbud.

proteket mai 15

Skal du til oss?

Vi holder til på Ullevaal Stadion. Få veibeskrivelse her.

Litt om historien

Vi startet det ambisiøse prosjektet i 2003. Anders Myrvold startet Proteket på engasjement fra 3 samarbeidende tanntekniske laboratorier; Vest Dental AS, Thor Myrvold AS og Dental Studio.

Vi ønsket å legge listen høyt, vi skulle tilby protetikk med estetisk og hygienisk fokus til tannleger. Dette lagt til grunn og vi laget navnet Proteket. Navnet satt vi sammen av «Pro» fra protetikk, samt profesjonell og «teket» er inspirert fra  det hygieniske perspektivet i apoteket.

Proteket har gått fra å være en en-mannsbedrift i 2003, til å bli et fullverdig tannteknisk kompetansesenter bestående av mange høyt kvalifiserte fagmennesker.

Vårt tilbud til tannleger i dag er uendelig mye mer enn bare produkter, vi tilbyr kompetanse og veiledning – med bransjens beste garantier. Vi tilbyr en helhet!

Vårt 10-års jubileum feiret vi med å igjen lage et nytt ord. Vi er nemlig ekstremt opptatt av garanti og tid i Proteket.
Vi er opptatt av å levere i tide.
Vi er opptatt av god garanti.
Vi er opptatt av å garantere tannlegen bedre tidsbruk i samarbeid med oss.

GaranTID